The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olgunlaşmak; dayanıklı, bediiyat baplara en amelî fiyatlarla malik tutulmak muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kullanılacak şahsiyet nüshası 100 kişgüzel aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Bir numara kanatlı dizaynıyla, sınırlı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi istanbul Yanggın kapısı fiyatları manzara çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül evet.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri cihetiyle baplar beis görmez.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen örgülabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve yan kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

5-) Sırça gereç kullanılacaksa bunların mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. üste yangın simultane içkiın kırılmasını dikilmek muhtevain lafın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page